sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Muutto takana

Nyt on sitte muutettu. Uusi talli on ihana ja Justiina oli heti aivan intona uusista kavereista :)

Koppiin ei meinannu tamma millään mennä, täris vaan raukka <3 Liinojen kanssa sitten saatiin vihdoin koppiin ja suunnattiin kohti uusia kuvioita. Itkuhan siinä tuli, koska entisellä tallilla meistä pidettiin niin hyvää huolta ja muutenkin oli aivan mahtava tallipoppoo ! (: Vietiin Päiville, Karille ja tallilaisille laatikollinen karkkia Justiinan kuvan kera ja kiitettiin ihanasta kesästä :)

Tässä vaiheessa varmaan herää kysymys miksi vaihdettiin tallia, vaikka meillä oli ihan hyvät oltavat edellisessäkin? Tallinvaihto tuli siksi eteen, että haluan alkaa valmentautumaan ja kisaamaan. Nykyisellä tallilla siihen on suurempi mahdollisuus, koska meidän valmentaja omistaa ko. tallin :)

Kopissa Justiina matkusti ihan kohtuu hyvin, mitä nyt pientä venkslaamista mutta muuten ihan hyvin :) Tallille, kun päästiin niin tamma ei meinannutkaan tulla kopista ollenkaan pois, jäi vaan ihmettelemään koppiin vaikka puomit yms oli jo auki ! Justiina perutti todella nätisti kopista pois ja ensimmäisen kaverin nähtyään alkoi kamala huuto. Korvia sai taas kerran pidellä kiinni, tai kuulo olis menny :D

Vein siinä sitten tamman tarhaan ja Justiinalla on ympärillään 3 poikaa ;) Ja yhdesta LV-ruunasta tuli Jusulle ehdoton bestis ! Heti nenitteli sen ruunan kanssa, ja kun muut kaveritkin oli käyty läpi Justiina meni heti uuden bestiksensä viereen syömään heinää :) Tarhassa Jusu oli todella nätisti mitä nyt pientä huutoa, kun tutustu uusiin kavereihin pitihän Jusun nyt ilmoittaa että täpäkkä täti on saapunut paikalle, että Jusulle ei ryttyillä ;)

Omaan boxiinsa Jusu meni oikein nätisti uuden bestiksensä perässä ja ensimmäisenä tietty syömään ! :D Tamma jäi oikein kiltisti uuteen pieneen yksiöönsä syömään ja tutustumaan naapureihin :) Kirjoittelen enemmän sitten, kun ollaan asetuttu uuteen talliin ja kun aletaan valmentautumaan yms :)

Kiitos vielä oikein paljon Päiville, Karille ja koko tallipoppoolle todella ihanasta kesästä ja Justiinan hyvästä hoidosta ! Teitä jäädään kaipaamaan, mutta vielä me nähdään ;) Viimeistään ensikesän kisoissa ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti