keskiviikko 16. syyskuuta 2009

14.6.2009 Jälleen yhdessä <3

Lähdimme jo edellisenä yönä äitin ja Juhanin kanssa ajamaan kohti Ilmajokea. Matka meni erittäin nopeasti, koska mietin koko matkan Justiinaa. Olimme Ilmajoella jo klo 5.00, joten nukuimme hetken pakettiautossa ennenkuin herätimme Marin. 
Tallilla olimme n. klo.8.00 ja ensimmäisenä suuntasin talliin. Puolentoista vuoden eron jälkeen näin Justiinan ja tunteet olivat pinnassa. Justiina hörisi omassa karsinassaan ja ensimmäisenä, kun menin karsinaan sisälle alkoi hirveä hinkuttaminen olin vähällä litistyä seinään, kun tamma vain hinkkasi. Mari antoi Jusulle aamuruuat, jonka jälkeen lähdimme sisälle tekemään kauppakirjoja. "Paperi-sodan" jälkeen lähdin tarhaan juoksuttamaan Jusua ja tamma toimikin erittäin hyvin eikä leikkinyt: "hähää, et ole käynyt puoleentoistavuoteen mun luona nyt en tottelekkaa sua"

Juoksutuksen jälkeen Justiinaa ruvettiin laittamaan autoon, kaikki manasivat ettei tamma sinne menisi ilman liinoja, mutta Jusuhan seurasi mun perässä oikein mallikkaasti autoon. Kukaan vaan ei ollut tarpeeksi nopea laittamaan porttia kiinni, niin tamma tuli trailerista yhtä nopeasti ulos, kuin oli mennytkin. Leikkimiseksihän se sitten loppujen lopuksi meni... Justiina saatiin kuitenkin liinojen avustuksella koppiin.
Matka meni oikein mallikkaasti, eikä Justiina stressannut ollenkaan vaikka joutuikin olemaan pitkän matkan kyydissä.

Lappeenrantaan päästyä tamma tuli oikein nätisti kopista ulos, ja ensimmäisenä kaverit nähtyään alkoi kamala huuto ! Päivi tallilla vitsailikin, että olimme ostaneet orin :)
Tammalla ei ollut vaikeuksia sopeutua uuteen kotiin, vaan heti sai kavereita ja otti tarhan ja karsinan omakseen, ruokakin maistui ahmatti kun on ;)

Olin erittäin väsynyt, mutta onnellinen Ilmajoen reissusta ja illalla nukahdinkin leveä hymy huulillani :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti