perjantai 1. tammikuuta 2010

Pitkästä aikaa täällä taas..

Nyt en oo piiiitkään aikaan käynyt täällä päivittelemässä kuulumisia, kun on ollut kiireitä.

Justiinan kanssa on kaikki sujunut todella hyvin, ja valmennuksissa ollaan käyty :) Justiinalla käy muutaman kerran viikossa vuokraaja Liisa, ja heidän yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin.

Ollaan Jusun kanssa nyt paljon maastoiltu ja välillä ollaan saatu kavereita mukaan maastoon ! Tamma on tykännyt kovasti, samoin mä. Käytiin yks päivä laukkamassa ilman satulaa laukkasuoralla, joka oli aivan lumen peitossa. Justiina tykkäs kovasti, ja vauhti olikin hurjaa ! :D

Justiina on nyt oppinut olemaan _kunnolla_ kahdelta puolen kiinni :) Tammallahan oli ennen vetopaniikki, mutta nyt ollaan harjoiteltu kiinni pitoa. Kuntoon kuitenkin ollaan laitettu aina karsinassa, ettei vaan tule tammalla taas "pelkotilaa" ja repisi itsensä irti... Siinä menisi hukkaan suuri työ, että ollaan saatu Jusu luottamaan naruihin.



Joulukin jo meni, ja käytiinkin tallilaisten kanssa Joulumaastossa :) Kaikki meni todella hyvin, mutta Justiinaa inhotti, kun toiset olivat ravissa niin hitaita niin Tamma päätti hypätä pystyyn.. :D Olin ilman satulaa, ainoastaan ratsastusvyö "tukena", mutta mitään ei käynyt ja ravi jatkui :D Pitäähän sitä nyt vähän actionia olla rauhallisessa Joulumaastossa ;) Justiina sai joululahjaksi hevosten tikkarin, ja voi sitä kuolan määrää, kun Justiina tikkariaan söi ! :'D



Olen tehnyt Justiinalle ja Lilli-koiralle nettisivuja : www.justinsbeauty.suntuubi.com sivut ovat vielä kesken, mutta yritän päivittää ne mahdollisimman nopeasti :)

Tähän loppuun vielä mun tekemä video Jususta, kuvat on otettu silloin, kun Justiina muutti Lappeenrantaan. Tamma on kovasti muuttunut noista kuvista ja videoista :)



OIKEIN HYVÄÄ VUOTTA 2010 KAIKILLE T: PINJA, JUSTIINA JA LILLI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti